Ylioppilasjuhla - kokeneen ammattilaisten toimesta

Osaavan catering–palvelumme järjestämä ylioppilasjuhla toteutetaan aina tyylikkäästi ja yksilöllisesti. Juhlapalvelumme ansiosta voit nauttia yo-juhlapäivästäsi ja antaa meidän hoitaa juhlien tarjoilun ja muut käytännön järjestelyt. Ylioppilasjuhla suunnitellaan ja budjetoidaan aina yhdessä perheen kanssa. Näin toimimalla voimme huomioida myös mahdolliset erikoisruokavaliot sekä mahdolliset muut erityistoiveet. Tilaisuuden järjestelyvaiheessa pidämme Teidät ajan tasalla juhliin liittyvien tilausten ja toimitusten kulusta sekä aikatauluista. Toimintamallimme ansiosta yo-juhlan onnistuminen on varmaa.

Valmistamme ammattitaidolla parhaista raaka-aineista maukasta ja yksilöllistä tarjottavaa omassa keittiössämme. Kysy ehdotelmiamme yo-buffaan, yo-menuksi tai yo-kakuksi.

Järjestä onnistunut ylioppilasjuhla pitopalvelu Ladyn avulla. Ota yhteyttä!


Catering Pitopalvelu
Ylioppilasjuhlan järjestämisessä auttaa osaava catering-palvelu. Kokenut henkilökunta ja maittava ruoka tekevät juhlistasi menestyksen. Tärkeän päivän stressiä helpottaa kokenut Catering-palvelu. Omaamme jo yli 14 vuoden kokemuksen juhlien järjestämisestä. Tilaa osaava ammattilainen ylioppilasjuhlan avuksi.