Rippijuhla – järjestetään onnistuneet juhlat

Rippijuhla on monen nuoren ensimmäinen merkittävä juhlapäivä. Rippijuhla onnistuu varmemmin kun suunnittelet ja toteutat sen yhdessä kokeneen juhlapalvelu ammattilaisen kanssa. Catering alan ammattilaisemme suunnittelevat tilaisuuden kanssasi ja huomioivat myös mahdolliset erityistoiveesi, esimerkiksi erityisruokavalioiden suhteen.

Valmistamme ammattitaidolla parhaista raaka-aineista maukasta ja yksilöllistä tarjottavaa omassa keittiössämme. Toimintamallimme ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja, että juhlissa tarjottava ruoka on varmasti tuoretta ja toiveidesi mukaan valmistettua. Rippijuhla voidaan järjestää klassiseen tyyliin, tai mukaan voidaan ottaa kuluvan kauden trendejä. Kysy ehdotelmiamme buffaan, menuksi tai kahvipöytämenuksi.

Ota yhteyttä ja järjestä onnistuneet juhlat yhdessä kanssamme. Yhteystietomme löydät täältä. Voit myös tilata meiltä kattavamman juhlapalvelun.

Catering Pitopalvelu
Tilaa osaava ammattilainen juhliesi avuksi. Kokenut henkilökunta ja maittava ruoka tekevät juhlistasi menestyksen. Tärkeän päivän stressiä helpottaa kokenut Catering-palvelu. Omaamme jo yli 14 vuoden kokemuksen juhlien järjestämisestä. Rippijuhla on monen nuoren ensimmäinen merkittävä juhlapäivä.