Kokenut ja osaava juhlapalvelu

Pitopalvelu Ladyn juhlapalvelu järjestää juhlan kuin juhlan vankalla 14 vuoden kokemuksella. Olemme kuluneiden vuosien aikana toteuttaneet useita erilaisia tilaisuuksia, pienistä perhejuhlista aina suuriin yritystilaisuuksiin asti. Toteuttamiimme juhliin kuuluvat muun muassa syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat ja ristiäiset.

Juhlapalvelumme suunnittee ja toteuttaa juhlaasi tarjoilun, kattauksen ja tilojen koristelun – erityistoiveidesi tai mahdollisten teemojen mukaisesti. Keittiömme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Lehtisaaressa, joten pystymme palvelemaan nopeasti kaikkia pääkaupunkiseudulla sijaitsevia asiakkaitamme. Pidämme huolta puolestasi, että yksityiskohdat toimivat sovitusti, jotta voit itse vain keskittyä vieraisiisi ja nauttia tilaisuudesta. Tarjoamme juhlapalvelua yrityksille ja yksityisille pääkaupunkiseudun alueella.

Tilaa osaava Pitopalvelu Ladyn juhlapalvelu - Ota yhteyttä!

Soita numeroomme (09) 755 7577 tai katso muut yhteystietomme täältä


Tutustu palveluihimme
Juhlapalvelu tekee maittavat leivonnaiset. Maukkaat leivät lounaalle. Konditoriamme leipoo maittavat leivät. Maittavat ateriat Catering-palvelustamme. Tuoreet ainekset ja merenelävät.